Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ziektekostenverzekeraar zonder winstoogmerk

Bent u tevreden over uw ziektekostenverzekering? Bent u verzekerd voor zorg, die u ook echt nodig heeft? Kunt u eenvoudig declareren en biedt uw ziektekostenverzekeraar dit alles tegen een aantrekkelijke premie? Misschien wat lastige vragen, maar niet geheel onbelangrijk.
Veel mensen blijven uit gewoonte of gemak bij een zorgverzekeraar en durven een overstap niet goed aan. Zorgverzekeraar Salland begrijpt dat het soms lastig is en helpt u graag op weg.

Zorgverzekeraar Salland, al ruim 150 jaar

Al heel wat jaren zorgt ziektekostenverzekeraar Salland voor mannen, vrouwen en kinderen. Zij krijgen de juiste zorg bij hen in de buurt tegen een betaalbare premie. Zorg hoort immers voor iedereen toegankelijk te zijn. Salland heeft geen winstoogmerk en heeft ervoor gekozen om het overgrote deel van de zorgpremie weer te investeren in zorgverbetering. Wij helpen u gezond te worden en gezond te blijven. Salland biedt meer dan een goede verzekering en geeft zelfs vergoedingen voor preventie en ruime kortingen op hulpmiddelen. Ook een ontspannen saunabezoek is voor Salland verzekerden beschikbaar.

Basis- en aanvullend verzekerd

De basisverzekering voor ziektekosten dekt de noodzakelijke zorg, zoals een bezoek aan de huisarts.
Toch wordt niet alle zorg vergoed vanuit de basisverzekering. Wilt u bijvoorbeeld vergoedingen voor fysiotherapie of tandartskosten, dan moet u zich aanvullend verzekeren.

Salland biedt vier verschillende aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Zo kiest u precies datgene dat u nodig heeft en maakt u uw zorgverzekering op maat. De website www.salland.nl biedt u transparante informatie over de verschillende soorten verzekeringen en het maken van een eventuele overstap. Mocht u vragen hebben, dan staan de medewerkers voor u klaar. U kunt ze via het contactformulier bereiken of door te bellen met nummer (0570) 68 74 84.

Linkruil.org

Comments are closed.