Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Naast koffie is thee ook heel populair bij de bezoekers van een evenement bij de Barista Company serveren ze niet zomaar thee maar hebben ze ook verse ijsthee en diverse thee-cocktails. Deze drankjes worden gemaakt door specialisten op het gebied van thee ook wel thee-sommeliers genoemd. Naast de ijsthee en de cocktails zijn er ook diverse thee melanges te krijgen bij de thee bar een voorbeeld wat de Barista Company zelf geeft is een verse Marokkaanse muntthee met frambozen en appelsap. Kortom het aanbod in thee is heel divers. Naast de diverse soorten thee zijn de thee-sommeliers heel gastvrij en sociaal waardoor de bezoekers zich heel snel thuis voelen op uw evenement.

 

Succesvol evenement door de thee bar

Door de theevoorziening biedt u een extra voorziening op uw evenement door dit uit te besteden hoeft u hier geen zorgen over te maken en kunt u zich bezighouden met andere bezigheden. Naast de koffievoorziening op uw evenement is het ook verstandig om een andere drank aan te bieden niet iedereen houdt namelijk van koffie. Door een thee bar met verse ijsthee, verse thee-cocktails en gevarieerde theemelanges heeft u een verschillend aanbod in dranken op uw evenement. De ijsthee’s en verse thee-cocktails worden gemaakt van de lekkerste vruchten en de sappen van vruchten. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker echt een smaakexplosie ondervindt als hij of zij de thee drinkt. De thee bars zijn voorzien van de schermen waar u kunt zien dat u deze thee-cocktails aanbiedt.

 

Meer informatie

Als u nog vragen over het huren van een thee bar heeft kunt u gerust contact opnemen met de Barista Company zij helpen u graag met alle plezier verder. De contactgegevens van Barista Company staan op de site, verder kunt u hier ook een contactformulier invullen u wordt dan zo snel mogelijk geholpen.

Linkruil.org

Comments are closed.