Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

5 Tips om je ex vriendin weer terug te krijgen

Denk je niet veel kans te maken om je ex vriendin terug te krijgen zonder haar te smeken om je terug te nemen of je te verontschuldigen voor dingen die je zelfs niet eens gedaan hebt? Als dat zo is dan ben je in dezelfde valkuil terecht gekomen als ik nadat mijn vriendin mij had verlaten. Voel je daar niet slecht over; de meeste jongens reageren op dezelfde manier in deze situatie. Er is een kans van negen op tien dat jij precies het tegenovergestelde doet van wat je zou moeten doen, waardoor je alleen maar je ex blij maakt dat ze het heeft uitgemaakt.

Dit is wat je in plaats daarvan zou moeten doen:

Blijf rustig!

Je hadden ruzie, jullie schreeuwden tegen elkaar, zij vertelde je dat ze jouw gezicht nooit meer wil zien en daarna liep zij naar buiten. Zodra je echt het gevoel begint te krijgen dat je haar hebt verloren begin je een paniek gevoel te krijgen. Uiteindelijk bel je haar elke dag op en stuur je het ene e-mailtje na het andere, en voordat je je het weet ben je veranderd in een stalker.

Geen enkele vrouw gaat terug naar een man die haar achtervolgt en naar haar op jacht is. Wacht in eerste instantie een paar dagen om tot rust te komen en je gedachten te ordenen voordat je vervolgens een paar keer probeert om contact met haar op te nemen. Als ze niet reageert, ga je naar de volgende stap:

Praat met haar vrienden! Niet wat je graag wilt doen, wed ik. De omgang met haar vrienden was al moeilijk genoeg toen jullie nog met elkaar gingen, maar nadat dat ze urenlang heeft zitten vertellen wat voor een eikel je bent, hoe zou je ze nu nog kunnen benaderen?

Helaas zijn dit precies de mensen met wie je moet praten, omdat zij de meeste invloed hebben om je ex weer op andere gedachte te brengen. Als jij jouw kant van het verhaal kan uitleggen en op zijn minst een beetje begrip daarvoor krijgt dan zullen ze de volgende keer dat zij met hen over jou spreekt ten minste een goed woord voor je doen.

Verzorg jezelf en blijf aantrekkelijk!

Laten we eerlijk zijn, zowel mannen als vrouwen hebben de neiging om zichzelf te verwaarlozen wanneer ze zich depressief voelen. Misschien draag je het dezelfde shirt gedurende vijf dagen of verwaarloos je je uiterlijk. Dit is precies wat je niet moet doen. Ik weet dat het moeilijk is, maar het doet er niet toe hoe slecht jij je voelt, verzorg jezelf. Eet voldoende en gezond, slaap voldoende en beknibbel niet op persoonlijke hygiëne. Niet alleen zal jij je beter voelen, je ex vriendin zal je bezien als aantrekkelijk en iemand die de moeite waard is.

Wees eerlijk!

Als je eenmaal de gelegenheid krijgt om met haar te praten moet je een duidelijk beeld hebben van wat je haar wilt vertellen. Een deel daarvan bestaat eruit dat je haar uitlegt wat je dacht tijdens de ruzie die bijna jullie verhouding beëindigd had.

Dit is een harde noot om te kraken, dat weet ik. Als ik het voor het zeggen had, dan zou niemand ooit te weten komen dat ik ook problemen heb gehad in mijn leven. De waarheid is dat je een betere indruk maakt als je kan toegeven dat je gestrest was vanwege je werk, gezinsproblemen, of wat dan ook, inplaats van te proberen om dat te verdoezelen.

Het terugkrijgen van je ex vriendin hoeft niet onnodig moeilijk te zijn als je je zelfrespect behoudt en het probleem onder ogen durft te zien. Blijf rustig en eerlijk over wat de oorzaak van de relatie breuk was en je bent al een eind op weg om het tussen jullie weer goed te maken.

www.mijnexterug.net

Linkruil.org

Comments are closed.