Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Aanraders van kappers in Breda

Je haar is natuurlijk een erg belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Of je nou een jongen of een meisje bent, een man of een vrouw je haar moet er eigenlijk gewoon goed uitzien. Daarom ga je ook naar de kapper. Bij de kapper kun je aangeven hoe je graag je haar wilt hebben en dan zie je er weer helemaal top uit. Wel is het natuurlijk belangrijk om een goede kapper te kiezen waar jij tevreden mee bent. Het is namelijk wel fijn om te weten dat je een beetje goede kwaliteit krijgt, dat is iets waar je immers ook voor betaalt.

Aanraders van kappers in Breda

Kapsalon Breda L’ARTISTE . Deze kapsalon bestaat al wel een lang tijdje maar is toch wel een bekende plek waar veel mensen graag zijn. De kappers zijn er ontzettend goed en je kunt zelf je eigen wensen doorgeven. Hier luisteren ze goed naar en ook zijn de prijzen laag. Ook kun je eenvoudig via de website online een afspraak maken, een handige functie die niet veel kapsalons hebben.
Yvonne Hairdesign is vooral een plek waar je als vrouw moet wezen. Ook mannen kunnen er goed knippen, maar bij de reviews zie je toch wel dat het voornamelijk vrouwen zijn die hier komen. Je word goed geknipt en de kapster is erg aardig. Daarnaast lage prijzen.

Maar de echte aanrader die ik heb is een nieuwkomer in Breda: Salon Spiegelbeeld. Deze zaak zit sinds een aantal maanden gevestigd in het Ginneken in Breda. De kapper in Breda zorgt ervoor dat je geniet van je tijd bij de kapper. Zo kan er een wijntje of een glaasje fris worden geserveerd indien gewenst.

Linkruil.org

Comments are closed.