Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een acne behandeling geeft je een prettig gevoel over je huid

Acne is een veelvoorkomend probleem bij mensen. Niet alleen bij de jeugd maar ook bij oudere mensen komt dit nog regelmatig voor. Het is dus ook helemaal niets waar je je voor hoeft te schamen maar het kan natuurlijk wel ontzettend storend zijn. Puistjes en onregelmatigheden op je huid bepalen het uiterlijk van je gezicht. Zeker als deze acne op plekken zit, dat erg opvalt, kan het nog vervelender zijn. Toch is er voor de meeste soorten acne een passende oplossing. Bij een huid therapeut kun je bekijken hoe je de onregelmatigheden op jouw huid het best kunt verhelpen. Een acne behandeling helpt jou verder.

 

Hoe werkt de acne behandeling?

Er zijn verschillende soorten behandelingen. De reguliere behandeling is een dieptereiniging. Hoe veel en hoe intensief je je huid zelf ook reinigt, in sommige gevallen is dit niet voldoende. Een huid therapeut kan vaak op een intensievere manier de huid reinigen wat uiteindelijk wel baat heeft. Op deze manier worden ontstekingen tegen gegaan, waardoor het doel is de acne af te remmen. Een nieuwe behandeling is de laserbehandeling. Hierbij wordt er begonnen met een massage van gouden microdeeltjes. Als je vervolgens gaat laseren, ontstaan er kleine gaatjes in de huid, waardoor deze microdeeltjes beter worden opgenomen door de talgklieren. Dit vermindert de acne en houdt ontstekingen tegen. Het idee is dat de talgklieren minder talg gaan produceren. De gouden microdeeltjes zorgen hiervoor.

 

Aantal behandelingen

Het hangt af van het soort behandeling en de ernst van de acne hoeveel behandelingen er nodig zijn. Bij de lasertherapie zijn er ongeveer 3 behandelingen nodig. Bij de reguliere therapie zijn er weer veel meer behandelingen nodig. Het is belangrijk dat het wel duidelijk is dat er niet meteen resultaat zichtbaar is. Dit kan een aantal maanden duren voordat de huid zich goed herstelt. Verder is het natuurlijk per persoon verschillend hoe de acne behandeling aanslaat.

Linkruil.org

Comments are closed.