Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ademhalingstechnieken tegen snelle ejaculatie

Als je de volgende eenvoudige diepe ademhaling techniek onder de knie krijgt, zal het jouw helpen om later klaar te komen.

Meestal, bij de daad adem je snel en oppervlakkig. Dit verhoogt de opwinding je en als je er geen aandacht aan besteed zal je echt snel ejaculeren. Aan de andere kant, als jij je richt op het vertragen van je ademhaling, door het doen van diepe gericht ademhaling ( buikademhaling ) – zal dit je lichamelijk en geestelijk ontspannen en kun je het een stuk langer volhouden.

Een extra voordeel van deze methode is dat je focus nu zal zijn op je ademhaling en niet volledig op de opwinding die je ervaart.

Voor een maximale impact, moet jij je blijven richten op je ademhaling gedurende de hele daad. Dit is een effectieve remedie om voortijdige ejaculatie tegen te gaan. Ik wil benadrukken dat jij je ademhaling moet vertragen en verdiepen.

In de praktijk, zal ademen op deze manier normaal voor je worden. Je kunt ook dit soort ademhaling oefenen tijdens je reguliere dag – tot-dag activiteiten, ongeacht wat je doet. Deze ademhalingstechniek wordt dan een gewoonte  en zal zich tot een natuurlijke ademhaling ontwikkelen.

Je hoeft niet al te diep te ademen – gewoon dieper dan je normale oppervlakkige ademhaling. Wat echt belangrijk is dat je blijven concentreren op je ademhaling en laat je niet afleiden door de opwinding ervaring. Deze methode zal invloed hebben op je hartslag, dat zal minder snel tikken.

Zoals ik al eerder zei, je zult merken dat je lichaam en geest zal blijven ontspannen als je dit doet. In tegenstelling tot andere methoden om voortijdige ejaculatie te voorkomen, zal deze techniek niet het plezier van de daad wegnemen, je kunt gewoon doen wat je al deed. Alleen zal het langer duren voordat je bij de climax komt.

Zodra je het gevoel dat je krijgt dat je enorm dicht bij de ejaculatie, stoot rustig of doe even niets en probeer met je ademhaling de controle terug te pakken.

Houd gedurende voor 5 seconden lucht in je longen en adem dan heel rustig uit. Door deze techniek zal je voelen dat je er weer tegen aankunt.

Nogmaals, het is belangrijk dat je vanuit je buik ademend en niet vanuit je borst. Je kunt dit ook toepassen wanneer je bij jezelf speelt, dan is in het begin ook wel fijner, omdat je er aan kunt wennen. En die ervaring voor het ‘echie’ kunt gebruiken.

De Auteur van dit artikel: Bennie Stoops

Linkruil.org

Comments are closed.