Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Afvallen aan je buik

Afvallen aan je buik

Het grootste probleem met overgewicht zit hem vaak in het buikgebied. We komen vaak teveel kilo’s aan rond onze buik. Helaas gaan deze vaak het lastigste weg terwijl we dit juist zo snel mogelijk weg willen hebben. Met een aantal tips kan je afvallen aan je buik en een gezonde levensstijl opbouwen.

De eerste tip die bij veel vrouwen en mannen fout gaat is het overslaan van maaltijden. We denken vaak dat we kunnen afvallen door bijvoorbeeld ons ontbijt of lunch over te slaan. Het is belangrijk om te weten dat onze vetverbranding op gang komt zodra we gaan eten. Als je een maaltijd overslaat dan komt de vetbranding niet op gang. Helaas begint het lichaam zelfs automatisch vet op te slaan in ons buikgebied. Het lichaam gaat een reserve opbouwen voor als we een lange tijd zonder eten zitten.

Hoe gewicht verliezen?

Eén van de grootste klassiekers waarbij we buik vet van krijgen is het gebruik van suiker. Het is belangrijk om eens te kijken waar suiker inzit. In sommige producten zit suiker verwerkt zonder dat je het zelf doorhebt. Probeer deze producten zoveel mogelijk te vermijden zodat je kan afvallen aan je buik. Dit is natuurlijk niet alleen zo met je maaltijden, maar ook met je snacks. In veel snacks zit suiker en dit is niet aleen in echte ongezonde snacks. Neem bijvoorbeeld een banaan waar veel natuurlijke suikers inzitten. Zelfs natuurlijke suikers zorgen ervoor dat we last krijgen van buik vet. Voorkom dit probleem door dit soort dingen te mijden. Eet eens een appel of vul je eetlust met nootjes die vaak een stuk gezonder zijn als snack. Door dit vol te houden zal je buik vet snel verminderen.

Een andere tip waar je echt iets aanhebt met afvallen aan je buik is beweging. Denk hierbij niet aan buikspieroefeningen want hier val je niet vanaf.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.