Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Afvallen met gezonde voeding en supplementen

Er zijn tegenwoordig diverse producten waarmee je af kan vallen. Gezonde voeding blijft echter de hoofdregel als je op een verantwoordelijke wijze wilt afvallen. Op lijnwijzer.nl geven wij tips over hoe u kunt afvallen en welke voeding u daarbij kan helpen. Daarnaast is er veel informatie beschikbaar over vitamines, supplementen, mineralen en sporenelementen.

Afvallen met gezonde voeding

Zoals eerder gezegd is de basis van een gezond lichaam gezonde voeding. Denk hierbij aan een gevarieerd voedingspatroon gecombineerd met een minimale beweging van 30 minuten per dag.

Afvallen met supplementen

Er zijn diverse producten die u kunt bestellen en soms op proef kan bestellen. Voorbeelden van populaire producten online zijn: SlimQ3, DutchPharma en Green Tea Slim Pro. Voor veel van deze producten kunt u gebruik maken van een actie. Let wel op abonnementsstructuren voor uw eigen portemonnee. U kunt het beste een product combineren met gezonde voeding en voldoende beweging.

Tips voor gezonde voeding

Wat is nou gezond om te eten en wat is teveel? Een paar goede tips zijn:

– Minderen in alcholgebruik
– Ontbijten met muesli en yoghurt, een klein bakje
– Na achten niet meer eten
– 1,5 tot 2 liter water per dag drinken
– Bakken in olie in plaats van boter
– Geen of weinig chips, snoep en frituur
– 200 gram groente per dag eten
– 2 stuks fruit per dag, geen bananen!
– Zorg ervoor dat je bord avondeten er groen uitziet! Groentes gaan jou gezond maken.

Wij hopen dat u aan deze informatie wat heeft gehad. Meer informatie over gezondheid en afvallen vind u op lijnwijzer.nl

Linkruil.org

Comments are closed.