Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Afvallen Met Het Paleo Dieet

Het Paleo dieet wint snel aan populariteit bij mensen die snel, maar ook gezond willen afvallen. Kan het dieet van onze prehistorische voorouders je echt helpen om je ideale gewicht en figuur te bereiken? Lees verder en leer de basis van het paleo dieet, wat de voordelen zijn en of het voor jou de beste keuze is.

Wat is het Paleo Dieet?

Het Paleo dieet is gebaseerd op wat mensen aten toen ze nog jagers/verzamelaars waren. Dit bestond uitsluitend uit natuurlijk voedsel zoals fruit, groente, vlees, vis, eieren, noten en zaden. Dingen die worden vermeden in het Paleo dieet zijn granen, zuivel en bewerkt/voorverpakt voedsel.

De onderliggende gedachte is dat het menselijk lichaam van oorsprong gebouwd is voor het eten van natuurlijk voedsel. Deze theorie wordt nog eens onderstreept door het feit dat er zoveel mensen zijn met gluten- of lactose intolerantie.

Voordelen van het Paleo Dieet

De meeste mensen beginnen aan het Paleo dieet omdat ze graag willen afvallen. Paleo dieet recepten zijn zeer voedzaam. In tegenstelling tot veel andere diëten zul je dan ook niet snel last hebben van hongergevoel. Velen merken ook al snel dat ze niet alleen gewicht verliezen, maar dat ze veel meer energie hebben en zich gezonder voelen als ze dit dieet een tijdje hebben gevolgd..

Een aantal andere voordelen van het eten van een dieet dat uitsluitend natuurlijk voedsel zijn:

  • minder risico op hart- en vaatzieketen
  • minder risico op suikerziekte
  • lekkerder in je vel zitten
  • een gezondere huid
  • beter slapen
  • een betere weerstand
  • minder last van allergieën

Is het Paleo dieet iets voor jou?

Als je al van alles geprobeerd hebt om af te vallen zonder blijvende resultaten, dan is het paleo dieet zeker het proberen waard. Ook als je niet hoeft af te vallen, maar simpelweg gezonder wilt gaan eten dan is dit dieet wellicht iets voor jou. Wil je precies weten hoe dit dieet werkt en wat het voor je kan doen? Probeer dan een de Paleo Revolutie.

Let er wel op dat het Paleo dieet zich richt op het aanbrengen van blijvende veranderingen in je voedingspatroon. Als je niet bereid bent om je eetgewoonten te veranderen, dan is dit dieet waarschijnlijk niet voor jou.

 

Linkruil.org

Comments are closed.