Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Anti-insectenbeetmiddelen

U ligt lekker in te dommelen en opeens hoort u iets irritants bij uw oor vliegen. Na een paar wanhopige pogingen om de mug weg te slaan met de hand gaat het licht aan en wordt er zwaarder geschut ingeschakeld. Nadat de mug uitgeschakeld is kunt u weer rustig gaan slapen, de volgende dag wordt u wakker met irritante jeuk. De muggen hebben u toch nog gevonden…

U kunt natuurlijk de volgende nacht anti-insectenbeetproducten gebruiken met DEET erin, maar helaas is dit niet erg goed voor de huid. Er zijn echter nog genoeg andere natuurlijke anti-insectenmiddelen beschikbaar. In dit artikel zullen we uitleg geven op welke manier muggen en andere insecten op afstand gehouden kunnen worden en wat u het beste kunt doen na de insectenbeet.

Het op afstand houden van insecten

Het begint natuurlijk met het op afstand houden van insecten, dit kan met crèmes, sprays en rollers. Veel anti-insectenbeetmiddelen bevatten DEET, de concentratie DEET in deze middelen varieert van 30% tot 50%. DEET is de afkorting voor N,N-diethyl-meta-tolueenamide. Dit product is in de Tweede Wereldoorlog uitgevonden om de malariamug op afstand te houden. Helaas kunnen producten met DEET de huid aantasten en de huid kan branderig en gevoelig aanvoelen na het aanbrengen.

Een geweldig alternatief zijn de natuurlijke anti-insectenmiddelen. In deze natuurlijke middelen is geen DEET te vinden, maar een combinatie van diverse natuurlijke producten zoals: Eucalyptusolie, kruidnagelolie, lavendelolie, menthol, pepermuntolie, perzikpitolie. Wanneer u op zoek gaat naar natuurlijke anti insectenmiddelen kunt u terecht bij merken als Jacob Hooy en Aromed.

Na een insectenbeet

Wanneer het leed al is geschied, helpt een goede crème de huid er weer boven op. Veel mensen hebben goede ervaringen met het merk Azaron. Dit merk biedt een crème en een stick aan. Het helpt om de jeuk en de pijn te verminderen en het middel kan gebruikt worden bij insectensteken en beten van kwallen. De stick en crème zijn verkrijgbaar bij leveranciers van natuurlijke en biologische producten en de meeste drogisterijen.

Linkruil.org

Comments are closed.