Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

belegde broodjes bestellen in Rotterdam

Bent u werkzaam in Rotterdam of woont u in Rotterdam en heeft u geen zin uw eigen lunch klaar te maken? Daar is een oplossing voor. Er is nu namelijk de mogelijkheid om broodjes naar keuze te bestellen en laten bezorgen. Dit zelfs op de dag zelf.

Diverse broodjes in Rotterdam

In de belegde broodjes in Rotterdam heeft u helemaal uw eigen keus. En nog veel keus ook dus voor de twijfelaars onder ons, hebben wij het moeilijk gemaakt. Allereerst maakt u een keuze als het gaat om beleg. Zo kunt u kiezen voor broodjes met kaas, room paté, eiersalade, gerookte zalm, beenham, rosbief en nog veel meer. Daarna is het nodig om een broodsoort te kiezen, die u lekker vindt. Ook daar heeft u keus uit bijvoorbeeld een pistolet of Italiaanse bol. Zo is er voor ieder wat wils.

Pizza of liever gezond?

Wanneer u ’s avonds geen tijd heeft om warm te eten is een pizza heerlijk als lunch. Ook een panini zegt u toch geen nee tegen? Het kan zijn dat u het weekend al flink gesnoept heeft en nu dus liever voor een wat gezondere lunch gaat. Dan kunt u kiezen voor fruit zoals, een banaan of een sinaasappel. Naast eetbare dingen, kun je ook dranken voor bij u maaltijd bestellen. Daarin is er keus uit zuivelproducten of frisdrank. Naast alleen belegde broodjes in Rotterdam, zijn er dus ook nog andere keuzemogelijkheden. 

 

Broodjes bestellen bij Spar City Corandewal in Rotterdam

Waar kun je deze overheerlijk broodjes nu bestellen? Dat kan bij Spar City Corandewal in Rotterdam. Wanneer u voor 10:00 uur uw keuze heeft gemaakt, wordt de lunch om 12:00 uur bij u bezorgd. Hoe gemakkelijk en fijn is dat? Dit doen we met behulp van vriendelijke medewerkers, die zich voor 100% inzetten. Als u broodjes in Rotterdam wilt bestellen voor een groep is het makkelijker om dit via het formulier te doen. Ook kunt u gerust een kijkje komen nemen in de winkel op de Witte de Withstraat. 

4

Linkruil.org

Comments are closed.