Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ben jij dat buikvet ook zo zat?

Heb jij moeite met je buikvet? Met een paar eenvoudige veranderingen in je levensstijl kom jij van buikvet af.

Tenzij je vet verbrandt tijdens de bouw van de massa, zullen je spieren worden verborgen. De meest voorkomende redenen dat zoveel mensen falen in missie om buikt vet te elimineren is door een gebrek aan discipline. Maar zelfs als je goed gemotiveerd bent, moet je ervoor zorgen dat geen domme fouten maakt die je vooruitgang blokkeren zodat je gedemotiveerd raakt.

Weg met de stress

Het minimaliseren van spanning verlaagt je cortisol niveau. Het is bekend dat chronisch hoog level cortisol resulteert in het krijgen van vet, met name rond je buik. Het maakt niet uit hoeveel je beweegt of hoe gezond je eet, als jouw cortisol level hoog is zal je moeite blijven houden met het verliezen van buikvet.

Zorg er dus voor dat de stress die bijvoorbeeld jouw baan oplevert gereduceerd wordt, anders wordt het gewoon lastiger.

Train met gewichten

Krachttraining is essentieel om gewicht te verliezen, omdat het calorieën verbrandt terwijl het de gevoeligheid voor insuline en de opname van glucose verbetert. Cardio training verdient de voorkeur omdat het een gunstiger spieropbouwende respons geeft en je daardoor meer vet verbrandt.

Maar voor de beste resultaten volgt een periodiek programma krachttraining in combinatie met anaerobe sprints dat regelmatig wordt aangepast. Zodat je dus niet hetzelfde doet voor een periode van langer dan twee maanden. Anders raakt je lichaam er aangewend en zal je minder afvallen.

Niet vet vermijden

Het vermijden van vet om vet te verliezen lijkt misschien logisch, maar dan onderschat je toch de belangrijkheid van vet.

Je moet een behoorlijke hoeveelheid ‘ goede ‘ vetten opnemen in je dieet, omdat alle cellen in je lichaam zijn opgebouwd uit twee lagen van vetten of lipiden, die zijn samengesteld uit goede vetten of slechte vetten afhankelijk van het type dat is overheersend is in je (huidige) dieet .

Als de cel lipide lagen bestaan ​​uit gezonde vetten, zal ze gevoeliger zijn voor insuline en laat het de receptoren gemakkelijker verbinden, hetgeen noodzakelijk is voor een goede stofwisseling en energieproductie.

Natuurlijk, het verwijderen van transvetzuren uit je voeding is essentieel omdat ze je dik maken en niet en de plaats innemen van de goede vetten.

Linkruil.org

Comments are closed.