Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bij HappyNurse vindt je vacatures in de zorg

Op zoek naar vacatures in de zorg? Bij HappyNurse zijn altijd volop vacatures te vinden in diverse branches binnen de zorg. HappyNurse biedt vacatures aan in de ouderenzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg, zorginstellingen en in ziekenhuizen. Dus ben jij op zoek naar jouw eerste baantje of wil je wel eens van baan wisselen? Dan ben je bij HappyNurse aan het juiste adres. Naast deze branches hebben zij regelmatig opdrachten in de jeugdzorg, bij de GGD, gemeenten, farmacie, medical devices en bij zorgverzekeraars. Zo zit er altijd wel iets tussen dat bij jou past.

Nog niet overtuigd waarom je moet kiezen voor HappyNurse? HappyNurse is een snelgroeiende arbeidsbemiddelaar zich gespecialiseerd in de zorgsector. HappyNurse biedt uitzend- en detacheringkrachten, bemiddelt ZZP’ers en doet aan werving en selectie voor vaste medewerkers in zorginstellingen. De medewerkers van HappyNurse komen zelf allemaal uit de zorg en weten dus waar het over gaat. Zij kennen de sector als geen ander.

HappyNurse heeft als ambitie de grootste en beste gespecialiseerde arbeidsbemiddelaar in de zorg te worden. Doordat de zorgsector steeds veranderd moeten zij goed inspelen op de vraag die vanuit de zorg komt en daar direct op inspelen. HappyNurse is een echte partner tussen potentiële werknemers en bedrijven, zij doen meer dan alleen CV’s aanreiken aan de bedrijven. Mensen staan centraal, net zoals dat is in de zorgsector.

Linkruil.org

Comments are closed.