Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Biofinity lenzen

Heb je een bril of draag je lenzen? Dan is dit artikel geschikt om te lezen. Wanneer je een bril draag twijfel je misschien wel om in de toekomst lenzen te dragen. Het is dan handig om te weten welke soort lenzen er zijn. Lenzen heb je in diverse soorten en maten. Zo heb je lenzen die je één dag kunt dragen maar je hebt ook lenzen die je een week of maand achter elkaar kunt dragen. Maar er zijn ook meer specificaties bij de lenzen. Zo heb je lenzen:

  • Waarmee je in het donker goed kunt zien.
  • Waarmee je in fel licht goed kunt kijken
  • Waarmee je veraf of juist dichtbij goed kunt zien.
  • Waarmee je geen droge ogen meer hebt.
  • Die je ogen extra rust geven.
  • Die extra comfortabel zitten.

Biofinity lenzen zijn lenzen die extra comfortabel zitten. Dankzij een toepassing van extra lange silicone fibers krijgen je ogen de ideale balans tussen zuurstof en vocht. Dit zorgt er ook voor dat je de biofinity lenzen dag en nacht kunt dragen. Je kunt concluderen dat biofinity lenzen non-stop je dragen zijn. Heb je last van astigmatisme? Dan is het aan te raden om biofinity lenzen te dragen. Tot wel 6 nachten kun je de biofinity lenzen non-stop dragen!

ProfilePhotos02

 

 

 

 

Voor meer informatie over biofinity lenzen kun je contact opnemen met Lensoptiek. Lensoptiek heeft een webshop met een ruim aanbod aan lenzen en accessoires. Ook de biofinity lenzen kun je gemakkelijk en snel bestellen via de webshop van Lensoptiek. Wil je direct biofinity lenzen bestellen? Dat kan via de webshop van Lensoptiek.

Linkruil.org

Comments are closed.