Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Boodschappen voor ouderen

Verzorgt u uw ouders, schoonouders, opa of oma of andere hulpbehoevenden maar heeft u soms geen tijd om de boodschappen te doen, te brengen en vervolgens in de keuken te zetten? Dan is boodschappenhulp absoluut iets voor u. Boodschappenboer uit Twente biedt die boodschappenhulp.

Hoe werkt boodschappenhulp?

Online kunt u aangeven welke producten u wilt ontvangen. Onze webshop is een soort online supermarkt. U vindt er de producten die u gewend bent, duidelijk en netjes in verschillende categorieën weergegeven. Vervolgens voegt u de producten die u wenst te laten bezorgen toe aan uw winkelwagen. Wanneer u alle spullen heeft toegevoegd gaat u naar het bestelproces. Hierin geeft u allerlei gegevens aan, zoals uw eigen gegevens maar ook de gegevens waar de boodschappen bezorgd moeten worden. U kunt vervolgens online betalen en aangeven wanneer u wilt dat de boodschappen bezorgd worden. Indien gewenst bezorgen wij de boodschappen tot in de keuken, dus voor hulpbehoevenden ontzettend handig. Wij hebben onze eigen bezorgservice, zo bent u altijd voorzien van een goede kwaliteit en service.

Kost het niets extra?

Nee, boodschappenhulp kost niet extra’s, het hoort bij onze service. Voor € 2,95 bezorgen wij de boodschappen op het door u gekozen adres, en dat kan natuurlijk ook uw eigen adres zijn. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en service? Probeer het dan eens uit en laat u verrassen door het online gemak.

Linkruil.org

Comments are closed.