Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De beste Barista inhuren, doe je hier!

Al sinds 2006 doen wij enorm ons best om de beste, nieuwste en lekkerste koffies hier in Nederland verkrijgbaar te maken met als doel om de koffiebeleving te vergroten. Tot op het heden zijn we uitgegroeid tot een van de grootste specialisten op het gebied van koffie, thee en smoothies. Wij hebben een team van echte experts die kunnen aantonen dat zij een certificaat voor Barista hebben behaald en jou een onvergetelijke tijd kan bezorgen op een feest of een festival. Wil jij een Barista inhuren voor jouw feestje of iets dergelijks, dan kan dat natuurlijk bij ons. Lees het artikel voor meer informatie.

Diverse services

Als expert Baristas zijn wij niet alleen opzoek naar koffieliefhebbers maar bieden we ook andere diensten aan zoals een thee of smoothie bar. De reden hiervoor is, is dat we gemerkt hebben dat deze dranken aan het stijgen zijn in trend. Om hierop in te spelen willen wij jou ook een unieke beleving geven door geheel je een eigen keuze te geven met betrekking tot de drankjes. Al onze koffies, smoothies en thee worden vers gemaakt en gefabriceerd door een erkend Barista medewerker.

Wat wij doen

Je hebt een koffiebar met Barista ingehuurd. Heel goed! Dit is namelijk de eerste en ook gelijk de laatste stap die je moet doorlopen want hierna zullen wij alles voor je regelen. Wij zorgen ervoor dat de Barista aankomt met genoeg producten om de koffies te maken en dat de Barista ongestoord zijn werk kan blijven uitoefenen. Ben jij op zoek naar een Barista die heerlijke koffies klaarmaakt en tegelijkertijd je gasten kan voorzien zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen? Dan kan je bij ons een barista inhuren. We raden het je aan om bij ons een Barista in te huren die alles tot in de nopjes zal verzorgen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.