Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De E-sigaret in plaats van een gewone sigaret

Vandaag de dag gebruiken steeds meer mensen een e sigaret om van hun rookverslaving af te komen. De e sigaret is nog altijd hét alternatief voor het roken van tabak en als je net begint met dampen zijn er diverse startersets te verkrijgen. Een elektrische sigaret die op je behoefte is afgestemd maakt het verschil en in de meeste gevallen is een goedkope e-sigaret al meer dan voldoende.

Roken slecht voor de gezondheid

Rook je op dit moment nog steeds normale sigaretten? Waarschijnlijk besef je heus wel dat dit zeer schadelijk is voor je gezondheid. Een aantal negatieve aspecten die roken met zich meebrengt zijn de volgende:

– Het vergroot de kans op hart- en vaatziekten
– Het vergroot de kans op het ontwikkelen van kanker en andere ziekten
– Het verslechterd de bloedsomloop
– Het kan chronische longemfyseem veroorzaken
– Andere vervelende gevolgen:
– De conditie van je huid gaat achteruit
– Rokers stinken
– Roken van tabak is verschrikkelijk duur
– Je conditie gaat achteruit
– Rokers hebben vaker last van tand- en kaakproblemen

E-sigaretten zijn gezonder dan gewone sigaretten

elektronische sigaret
Het roken met een e-smoker is veel goedkoper dan het roken van traditionele sigaretten of shaq. Daarnaast ben je met een e sigaret ook nog eens veel gezonder uit! In elektronische sigaretten zitten namelijk nauwelijks gevaarlijke, schadelijke stoffen. Het enige dat je inhaleert is nicotine, Propyleenglycol en Vegetable Glycerin. Tabak bezit van nature enkele schadelijke stoffen zoals teer, koolmonoxide en nicotine maar daarnaast nog vele andere stoffen. Ook voegen tabaksfabrikanten extra stoffen aan het tabak toe. Bestel een e-smoker en je bespaart niet alleen veel geld maar leeft ook nog eens veel gezonder.

Soorten e-sigaretten

Er zijn verschillende soorten e-smokers maar de meeste daarvan kan je zelf bijvullen met een e-liquid. Dit is de vloeistof die je, bij verhitting, inademt. Je bepaalt zelf met welke smaak je rookt en bepaalt het nicotinegehalte. Overigens kan je er ook voor kiezen om een e-liquid zonder nicotine te gebruiken. E-smokers kan je gewoon online bestellen, evenals de e-liquids.

Online bestellen

Wil je online e-sigaretten kopen in plaats van tabaksproducten? Bij EA-Sigaret bestel je diverse elektrische sigaretten altijd snel, eenvoudig en voordelig. EA-Sigaret is dé speciaalzaak op het gebied van elektrisch roken en toebehoren. Ze verkopen startsets, veel verschillende smaken e-liquid of toebehoren als POD’s, clearomizers, coils of batterijen. Bezoek de site eens om rond te kijken.

Linkruil.org

Comments are closed.