Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Jacuzzi; stressvermindering door ontspanning

Een stressvolle dag is voor veel mensen aan de dagelijkse orde. Niet voor niets is werkstress de oorzaak voor een derde (!) van het totale ziekteverzuim in Nederland. De zogenaamde psychosociale arbeidsbelasting (PSA) is de meest voorkomende beroepsziekte in ons land en wordt veroorzaakt door een te drukke baan en te weinig vrije tijd. Een verstoorde balans tussen werk en privé, werkdruk en baanonzekerheid kunnen hieraan bijdragen. Maar ook zaken in het privé leven kunnen een rol spelen. Daarom is het belangrijk om uw lichaam op tijd rust en ontspanning te geven.

Een Jacuzzi is een prima middel om stress tegen te gaan en uw lichaam op te laden. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een spa goed is voor stressvermindering, verlichting van hoofdpijn en vermindering van fysieke klachten als spier- of gewrichtspijn. Dit komt door de combinatie van masserende waterstralen en warmte. De warmte van een Jacuzzi kan namelijk op uw persoonlijke voorkeur worden ingesteld. Doordat je in water toch meer drijfvermogen hebt en ook lichter bent dan normaal, zullen de waterstralen uit verschillende jets uw lichaam masseren.

Bent u geïnteresseerd in de relaxende werking en vermindering van stress door een Jacuzzi maar ook op zoek naar een sportieve kant? Dan is een zwemspa voor u misschien een betere keuze. Hier heeft u namelijk naast een bubbelbad gedeelte ook een zwemgedeelte waarin u tegen de waterstroming in kan zwemmen.

Linkruil.org

Comments are closed.