Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De koffie academy van Nederland

Wil jij leren om een echte goede kop koffie te zetten zodat jij er niet alleen thuis maar ook op reis altijd beschikt over de skills om een bakje koffie te maken. Heb je passie voor koffie of wil je om een andere reden leren om echt een heerlijk bakkie neer te zetten voor je gasten? Dan is een cursus van de koffie academy van Nederland echt iets voor jou!

 

Basistechniek van de koffie academy

Wil je hele speciale koffie zetten? Dan is het goed om eerst een cursus te volgen om alle basistechnieken goed op orde te krijgen. Deze technieken zullen je helpen en ondersteunen bij het creëren van een lekkere bak koffie. Daarna kun je beginnen met het zetten van specialere koffie zoals een latte macchiato of een caffé latte. Deze koffiesmaken dienen te worden gemaakt met opgeschuimde melk. Dit geeft de koffie een speciale twist.

 

Koffie als kunst

Zie je koffie zetten meer als kunst dan kun je op de koffie academy ook leren om een latte art specialist te worden. Zo kun je met de melk hartjes bloemen en andere figuren in de koffie leren tekenen, hierdoor wordt een simpel bakkie toch al gauw een heus kunstwerk. Hierdoor vinden je klanten, of je vriend(in) het een extraatje als er aandacht is besteed aan de koffie. Hiervoor is het wel nodig om de basistechnieken op orde te hebben. Mocht je denken dat dit nog niet het geval is? Dan kun je eerst ervoor kiezen om een basiscursus te volgen om later te beginnen met het maken van kunst in je koffie.

De koffie academy op jouw locatie

Zoek je trainingen van de koffie academy die op locatie worden gegeven? Ook dat kan, mits er genoeg ruimte is om de cursus te geven in een rustige ruimte waar eerst de theorie zal worden behandeld.

Linkruil.org

Comments are closed.