Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Vorming van Puistjes Voorkomen

De huid is niet alleen het grootste orgaan van het menselijk lichaam, maar ook een belangrijke beschermende functie. Wilt je acne of puisten voorkomen, daar zijn geen agressieve middelen voor nodig. Je kan het ook bereiken door natuurlijke middelen te gebruiken.

Verstopte poriën zijn een van de redenen voor de vorming van acne. Om puistjes te voorkomen, moet je de huid schoon maken. Doe dit niet alleen met water, maar mak ook gebruik van natuurlijke verzorgingsproducten die zijn afgestemd op de behoeften van je huid.

Een zachte scrub voor het gezicht opent de poriën, en verwijdert overtollig talg en vet. Daarnaast neem je ook het vuil dat in de poriën kan zitten mee.  Voor het meeste resultaat moet gezichtsverzorging deel van je dagelijkse  routine worden.

Reinig de huid ’s morgens en’ s avonds goed zodat de deeltjes van vuil, zweet en make-up worden verwijderd. Puistjes bestrijden op de natuurlijke manier doe je door eigeel met een beetje citroen of komkommer sap te mixen. En dit op je gezicht te smeren, vervolgens was je dit eraf met water.

Effectief acne en irritaties behandelen

U kunt de behandeling van een geïrriteerde huid met weinig natuurlijke producten oplossen, zodat de ontsteking verdwijnt en de stoffen die de huid binnendringen natuurlijk zijn.

Om de huid in een conditie te houden zodat er geen acne plaatsvindt  is het verstandig om deze elke dag te reinigen met tonic. Om daarna, 100 ml gedestilleerd water in een fles te doen met 20 druppels theeboomolie. Schud de vloeistof even en breng het aan met een watje.

Voor een gerichte scrub, meng kwark, honing en suiker, wrijf dit in cirkelvormige bewegingen op gezicht. Dit mengsel kan je met lauw water er afwassen.

Wil jij je lichaam schrobben doe dit met door zeezout te mengen van de apotheek met olijfolie en wrijf deze scrub met ronddraaiende bewegingen in.

Om je huid goed te houden kan je deze laten hydrateren. Dit kan je het beste doen door een aloë vera gel aan te brengen. Het is van belang dat je het sap van de plant goed laat inwerken.

De natuurlijke antibiotische verbindingen van de plant help het ontstaan ​​van nieuwe puistjes te voorkomen. Ze dringen diep door in de huid waar de voedende eigenschappen je huidconditie verbeteren. Tegelijkertijd helpt de  aloë vera gel vanwege de adstringerende eigenschappen je poriën te krimpen.

Door de verschillende tips toe te passen dring jij op natuurlijke wijze het aantal puistjes terug.

Wil je meer gezondheidstips om je leven leuker te maken? www.gezonderleven.info

Linkruil.org

Comments are closed.