Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

E-Liquid Kopen

De e-liquid, ook wel e-vloeistof genoemd, bevat geen teer en koolmonoxide. Omdat er geen verbranding plaatsvindt van de e-liquid komen er ook geen giftige chemicaliën van de verbranding vrij zoals wel het geval is bij reguliere sigaretten. Het hoofdbestandsdeel van de vloeistoffen is de smaakloze stof Propleenglycol. Deze niet carcinogene stof wordt binnen de EU in diverse producten gebruikt. Daarnaast zitten er afhankelijk van de smaak e-liquid diverse smaak- en kleurstoffen in de vloeistof. Het nicotinegehalte in de vloeistof is zelf uit te kiezen respectievelijk in de sterktes 0mg (none), 8mg (low), 11mg (medium) en 18mg (high). E-liquid kopen doe je gemaakelijk en snel.

Bekijk hier alle e-liquids

De e liquid is er in vele smaken, nicotinesterktes en merken. Enkele grote fabrikanten van eliquids zijn: Joytech, Dekang, Steamline en Feellife. Wij werken alleen samen met Feellife dit omdat de smaak van hun eliquids onovertroffen is en ze een zeer breed keuze aanbod in smaken hebben. De sterktes in nicotine van de e-vloeistoffen variëren van 0mg, 8mg, 11mg en 18mg. Door dit verschil in sterktes kunt u zelf bepalen hoeveel nicotine u binnenkrijgt en wellicht een gedegen plan opstellen om de nicotinesterkte af te bouwen om zo van uw rookverslaving af te komen.

Nicotine is een zeer verslavende stof en levert, net zoals bij tabakssigaretten, een risico op hart- en vaatziektes. Hoe meer nicotine de e-liquid bevat hoe zwaarder de damp op keel aanvoelt. Veel mensen die van tabak overstappen naar elektronisch roken kiezen voor een hoog nicotinegehalte zodat de dampervaring overeenkomt met die van het roken van sigaretten. Een flesje van het merk Feellife liquid kost bij ons slechts 2.95,-.

De e-liquid, ook wel e-vloeistof genoemd, bevat geen teer en koolmonoxide. Omdat er geen verbranding plaatsvindt van de e-liquid komen er ook geen giftige chemicaliën van de verbranding vrij zoals wel het geval is bij reguliere sigaretten. Het hoofdbestandsdeel van de vloeistoffen is de smaakloze stof Propleenglycol.

 

Linkruil.org

Comments are closed.