Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

E-liquids

E-liquids zijn minder schadelijk dan tabak, onderzoeken van de afgelopen jaren wijzen op een sterk verminderd risico voor de gebruiker vergeleken met de gewoon tabak.

Echter, ook de e-sigaret kent bijwerkingen. Zo heeft de PG in de E-liquids een licht uitdrogende werking en kan de huid wat droger worden. Sommige bijwerkingen kunnen ook liggen aan het minderen of stoppen met roken. Let op, sommige mensen zijn allergisch voor PG, dit kan directe bijwerkingen hebben zoals een zere of opgezette keel maar kan ook na enige tijd voorkomen. Mocht u dit merken, staak gebruik direct en bezoek een dokter als klachten aanhouden.

De basisbestanddelen van de Puff E-liquids zijn Propyleen Glycol (45%)F.U. en Plantaardige Glycerine (45%)F.U., geïoniseerd water en smaakstoffen. Er zit geen alcohol in onze vloeistoffen. De hoeveelheid nicotine 4, 8 of 16 mg/g kunt u zelf bepalen. De Traditional line en de DIY BASE zijn er ook zonder nicotine. De extracten bevatten geen nicotine.

Puff staat bekend om het ruime assortiment kwaliteitsvloeistoffen uit onze eigen fabriek in Italie. Hieronder vindt je alle Puff E-liquids, maar om het zoeken wat makkelijker te maken kun je ook per productlijn de liquids bekijken.
De Riserva en Black Label lijn zijn onze premium vloeistoffen met rijke smaken, maar ook de Traditional lijn heeft heerlijke smaken. Met de DIY Base liquid kun je alle kanten op: deze basisvloeistof heeft zelf geen smaak, maar is bedoeld om op smaak te brengen met onze smaken van de DIY Extracten.

 

Linkruil.org

Comments are closed.