Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

E-sigaret

E-sigaret

Met de QHIT, Hola of Avatar e-sigaret van Puff kan ook jij genieten van de vele voordelen die een elektronische sigaret ten opzichte van een normale sigaret biedt. Een e-sigaret kopen bij Puff is zo gedaan, aangezien wij behalve een webshop ook fysieke winkelshebben waar je e-sigaretten kunt kopen met het juiste advies.

Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een model met verstelbaar voltage, hiermee kun je de hoeveelheid rook instellen. Voor de QHIT zijn er meerdere soorten verdampers beschikbaar. Voor de variabele volt batterijen heb je specifieke lage-weerstand verdampers zoals deCE4 dual coil of de Pyrex nodig.

Kortom, met een elektrische sigaret leef je minder ongezond en dat al vanaf € 29,90. Kijk snel in onze webshop of bezoek een van onze winkels om te kijken of er ook voor jou een e-sigaret bij zit!

De Puff Hola e-sigaret is voorzien van een 200 mAh batterij welke met een USB lader opgeladen kan worden. Ook krijg je hierbij twee filters waardoor je nog langer van de e-sigaret gebruik kunt maken. De verdamper van de e-sigaret heeft een capaciteit van maar liefst 1,2 ml en werkt op 2,2 Ohm.

Kortom, met een elektronische sigaret leef je minder ongezond en dat al vanaf € 29,90. Kijk snel in onze webshop om te kijken of er ook voor jou een e-sigaret bij zit!

Koop je E-sigaret bij puff-store.nl
Linkruil.org

Comments are closed.