Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

E-smoking

E-smoking

Wilt u een goede start maken met E-smoking dan is Puff uw perfecte compagnon. Puff is een speciaalzaak op het gebeid van elektronische sigaretten en bijbehorende accessoires. Naast aanschaf van elektronische sigaretten kunt u er ook terecht voor een compleet advies met betrekking tot E-smoking.
Voor het deskundig advies op het gebied van E-smoking kunt u terecht bij één van de fysieke stores van Puff of u kunt uw vraag stellen middels het contactformulier op de website van Puff. Naast aanschaf van E-smoking producten bij de fysieke stores van Puff zelf, kunt u ook een bestelling plaatsen middels de overzichtelijk webshop.

Het juiste E-smoking product

De aanschaf van E-smoking producten door gebruik te maken van de webshop van Puff is simpel en eenvoudig. De klantvriendelijke opzet stelt u in staat dat u altijd het juiste E-smoking product kunt kiezen dat precies past bij uw persoonlijke situatie. Een bijkomend pluspunt bij de aanschaf van E-smoking producten middels de webshop van Puff is, dat bij een bestelling waarvan de waarde meer bedraagt dan 35 euro, verzending geheel gratis is.

Geen inhalering van tabaksrook

Gaat het om de gezondheid dan biedt E-smoking u ook heel wat voordelen. Ten eerste gaat u verantwoord om met uw eigen gezondheid. Tabaksrook kan namelijk op termijn zeer schadelijk zijn. Door gebruik te maken van E-smoking vindt er dus geen inhalering van tabaksrook plaats. Ook komen er geen schadelijke dampen vrij bij het opsteken van E-smoking rookwaar. Normaal bevatten deze dampen koolmonoxide, teer en andere zeer schadelijke stoffen.
Bent u een starter of juiste een vergevorderde E-smoking fanaat. Puff staat u bij met alles op het gebied van elektronisch roken.

E-smoking
Linkruil.org

Comments are closed.