Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een evenement is pas écht af met een smoothie bar

Wat voor evenement je ook organiseert: een goede catering is belangrijk. Je kan het zien als de uitspraak: ‘never judge a book by its cover’. Het feit dat deze uitspraak überhaupt bestaat, betekent dat mensen hoe dan ook een oordeel op uiterlijk of aankleding vellen. Natuurlijk, de basis van je evenement is het belangrijkst. De gasten, het programma en de planning moet goed zijn. Maar alles om jouw evenement heen is ook van zeer groot belang. Daarom moet je nadenken over hoe je het evenement gaat opleuken. Wij hebben een suggestie: een smoothie bar.

Een smoothie bar sluit aan op jouw evenement

Daarbij maakt het niet uit wat voor evenement je precies organiseert. Een smoothie bar kan je namelijk aanpassen aan jouw eigen wensen en daarmee dus aan de wensen van de klant. Je moet hierbij nadenken over het publiek dat je trekt. Waardeert jouw publiek het als ze zelf de smoothie kunnen samenstellen en het hele proces van het bereiden met eigen ogen kunnen zien? Dan is de smoothie bar hierop aan te passen. Willen jouw bezoekers juist een snelle, maar toch gezonde versnapering? Dan huur je een grotere bar in met minder keuze, maar een hogere omloopsnelheid. Voor elke wens is er een oplossing te bedenken. Daarnaast is de hele smoothie bar in te richten naar de stijl van het evenement. Zo lijkt het net of je zelf in het beheer staat van de smoothie bar.

Huur je voor één dag of voor een hele week?

Ook hierin is alles mogelijk. Of je nu een festival van één dag organiseert of een beurs die een week lang doorgaat: de smoothie bar past zich aan jouw wensen aan. Zo zorg je ervoor dat mensen over jouw evenement blijven praten en ze volgend jaar zeker weer terug komen. Mits je programma, de gasten en planning goed is natuurlijk. 😉

 

Linkruil.org

Comments are closed.