Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een goede nachtrust

Lekker uitgerust wakker worden is de beste manier om je dag te beginnen. Een belangrijk element hiervoor zijn de juiste hulpmiddelen: een fijne kamer, een goed bed en natuurlijk een ondersteunend matras en hoofdkussen. In Renkum bij Arnhem huist een beddenzaak die de basis voor je slaapcomfort kan leggen en verbeteren.

LOK is een beddenzaak in Renkum bij Arnhem met al meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van je nachtrust. Behalve een ruim aanbod in inrichting en aankleding, hebben ze ook producten die het slaapcomfort kunnen vergroten. Ze weten op basis van deze ervaring wat jouw lichaam nodig heeft voor een goede nachtrust.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende merken als Tempur, Auping en SENSOflex matrassen uit te proberen in de winkel, zodat u kunt aanvoelen welk matras voor u het verschil maakt. Deze merken zijn al jaren populair op het gebied van slaapcomfort.

Aan de hand van deze proefligging is het mogelijk om een ligdiagnose te laten maken. Op een testbed wordt door middel van een computermeting een analyse gemaakt van je houding, op basis waarvan het juiste matras kan worden geadviseerd.

LOK in Renkum biedt daarnaast nog extra service als beddenzaak, zoals het gratis uittesten van je hoofdkussen, het kosteloos laten installeren van nieuwe slaapsystemen en het afvoeren van je oude bed en/of matras.

Deze beddenzaak in Arnhem garandeert een verbeterde nachtrust, door op maat geleverde producten als matras en hoofdkussen. Kom het eens zelf uitproberen in Arnhem en laat ligdiagnose maken of ga eens proefslapen. Je zult het verschil meteen merken

Linkruil.org

Comments are closed.