Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een kniebrace verlicht pijnklachten

Pijnklachten in je knie kan komen door verschillende oorzaken. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat geldt ook voor plots opkomende pijnklachten in bijvoorbeeld je knie. Weet je niet precies waar de pijn vandaan komt? Ga dan allereerst langs bij de huisarts. Grote kans dat je bij de huisarts vandaan komt met het advies om rust te nemen en de knie niet te veel te belasten. Dit kan erg lastig zijn, maar is wel nodig voor een zo spoedig mogelijk herstel. Wees daarom ook niet eigenwijs en luister naar het advies van de deskundige. Het betekent natuurlijk niet dat je niets meer mag doen, maar je moet het wel rustiger aan gaan doen zodat je de knie niet overbelast.

Een kniebrace dragen

Vind je het lastig om stil te zitten of heb je bijvoorbeeld een baan waarbij je soms moet lopen of bukken? Dan kan een knie brace misschien van pas komen. Kniebraces zijn bedoeld als compressie steun voor je knie, die je kunt dragen als een bandage rondom je knie. Hierdoor heeft de knie meer steun en kan deze meer belasting verdragen. Het zorgt er niet voor dat je knie sneller herstelt, maar het zorgt ervoor dat het proces in ieder geval niet langer duurt.

Welke kniebrace heb ik nodig?

Afhankelijk van de oorzaak van de klachten van de pijn kun je opzoek gaan naar een passende brace voor je knie. Kniebraces zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en voor verschillende pijnindicaties. Hierdoor is het mogelijk om een kniebrace te kopen die precies is afgestemd op jouw pijnklachten. Dit maakt het een stuk vriendelijker voor de knie en de pijn zal aanzienlijk worden verminderd. Wederom geldt dat het heel belangrijk is dat je weet waar de klachten vandaan komen, zodat je de juiste brace voor de knie kunt aanschaffen.

Afbeeldingsresultaat voor kniebrace s

Linkruil.org

Comments are closed.