Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een snelle ejaculatie uitstellen

Sommige mannen kunnen een orgasme uit stellen tijdens een vrijpartij. Jij hebt het vast ook wel eens ondervonden dat je genotvol aan het genieten bent van een hevige sekspartij maar je komt veel te vroeg klaar. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 10% van de mannen veel te snel klaarkomen . Wist je dat vrouwen veel eerder de neiging hebben om vreemd te gaan omdat hun huidige sekspartner veel te vroeg een voortijdige zaadlozing krijgt?. Gelukkig zijn er effectieve oplossingen die in het Eboek “orgasme onder controle” worden beschreven . Er wordt zelfs gegarandeerd dat je jou zaadlozing zo kan controleren dat je het zelfs meer dan 30 minuten kan uitstellen !

Methodieken om je ejaculatie te voorkomen
Er zijn diverse effectieve werkwijzen om je orgasme te voorkomen hier wordt een methodiek onthuld. Met deze effectieve werkwijzen om je orgasme te voorkomen leer je hoe jou hoogtepunt veel langer kan uithouden.
– Je kan door een juiste ademhaling controle krijgen over je orgasme. Dit doe je door een paar keer tijdens de seks diep te zuchten.

Bespreek het met je sekspartner indien je niks vertelt wordt het probleem vaak alleen maar erger. Op deze manier kan je gemakkelijker een premature ejaculatie uitstellen.

Door door deze technieken op de juiste manier toe te passen en het te bespreken kan je al veel langer je ejaculatie uitstellen

Factoren die een rol spelen
Er zijn uiteenlopende factoren die een voortijdige zaadlozing beïnvloeden zoals

– Vooral jonge mannen kunnen enorm zenuwachtig zijn waardoor hun lichaam veel gevoeliger is tijdens een vrijpartij |

– Overmatige masturbatie |

– Gevoelig lichaam

Voor meer informatie over het uitstellen van een orgasme kijk dan op de website http://www.ejaculatie-uitstellen.nl/voortijdige-zaadlozing/

Linkruil.org

Comments are closed.