Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elektrische Sigaret

E-roken helpt u bij het beheersen van uw nicotineverslaving . e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende concentraties en men kan overschakelen van hoge concentratie naar lage concentratie en eindelijk stoppen nicotine.

Er is een lange reeks van smaken verkrijgbaar. Populaire smaken zijn menthol, kersen, aardbeien, bosbessen, vanille en anderen.

Bovendien kunt u e-sigaretten gebruiken waar u maar wilt. De e-sigaret is licht en goed draagbaar ent is gevoed door een oplaadbare batterij die u opstart met een trekje. De batterij moet worden opgeladen van tijd tot tijd.

Gunstig ten opzichte van traditionele Roken: E-Smoking produceert geen rook en giftige gassen zoals CO2 en CO om consumenten te beschermen tegen vele dodelijke ziekten.

Een e-sigaret bestaat uit de volgende 3 onderdelen:

– Een cartridge/ampul/patroon waarin e-vloeistof (voornamelijk nicotine en smaakstoffen) zit.

– Een atomizer (verstuiver).

– Een batterij.

Draagbaar: E-sigaretten bestaan ​​uit patronen, e-liquids, een verstuiver en een batterij . Een e-sigaret  lijkt op een traditionele sigaret in vorm en grootte. De e-sigaret is heel draagbaar. De batterij is zeer krachtig; deze dient u regelmatig op te laden.

Zoals we weten heeft de traditionele manier van roken veel schadelijke effecten op onze gezondheid en we zijn gevoelig voor dodelijke ziekten zoals kanker. Wat elektronisch roken ons voor voordelen geeft, is dat e-sigaret het risico vermindert op kanker en andere dodelijke ziekten.

 

Linkruil.org

Comments are closed.