Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elektronisch roken, wat zijn nu de voordelen?

We zien dat steeds meer Nederlanders overstappen op elektronisch roken. Maar wat zijn nu de voordelen hiervan? We kunnen je meteen al vertellen dat het elektronisch roken veel voordelen heeft en de grootste is dat het beter is voor je gezondheid. Als je een gewone sigaret rookt dan zitten er in het normale tabak al bijna 600 giftige stoffen. Vind er verbranding plaats dan komen er nog eens 4000 giftige stoffen vrij waarvan er vele ook nog eens kankerverwekkend zijn. Dit zijn er in totaal 4600 giftige stoffen in je kunt je voorstellen dat je deze niet graag binnen wilt hebben.

Kies je voor het elektrisch roken dan is er maar een giftige stof en dat is nicotine. Het grote voordeel is dat je bij het gebruik van een e-sigaret ook nog eens de hoeveelheid nicotine kunt gaan regelen. Het stoppen met roken word op deze manier vele malen eenvoudiger en je kunt de hoeveelheid nicotine af gaan bouwen. Je zult merken dat stoppen dan geen probleem is. Ook als je niet wilt stoppen maar gewoon wil blijven genieten dan is het elektronisch roken een goede keuze. Ook dan zul je nog steeds gezonder gaan leven.

Heb jij ook vaak het voornemen om te gaan stoppen met roken?

Komen steeds dichterbij het einde van het jaar en er zijn ook steeds meer Nederlanders die goede voornemens aan het maken zijn. Het stoppen met roken is misschien wel een van de meest gehoorde goede voornemens. Toch zijn er maar weinig mensen die dit vol kunnen houden. Het is dan ook goed om gebruik te maken van de elektronische sigaret.

Ten eerste is dit een prachtig cadeau te gaan geven tijdens de kerst en als iemand wil gaan stoppen kan deze dat stapje schrijft gaan doen. Ook is het goed voor de mensen om de roken heen. Bij het elektrisch roken is namelijk geen kans op meeroken en deze produceert ook nog eens een geurloze damp. Alle reden dus om snel over te gaan stappen op de e-sigaret. Je zult zien dat je na een tijdje niet anders meer wilt.

Linkruil.org

Comments are closed.