Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elektronische sigaret

Elektronische sigaret

Ook hebben jouw acties minder effect op jouw nabije omgeving. Mensen zullen zich minder snel aan het roken ergeren aangezien de damp van een elektronische sigaret geen koolmonoxide, teer of andere schadelijke stoffen bevat.

In onze webshop kan je de verschillende soorten e-liquids bekijken en zelf een smaak uitkiezen die het best bij jou past. Ook is het mogelijk om je eigen smaak te maken. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier!

Een elektronische sigaret kopen bij Puff is zo gedaan, aangezien wij behalve een webshop (shop.puff-store.nl) ook fysieke winkels(/stores) hebben waar jij de elektronische sigaretten kunt kopen met het juiste advies.

Wil je weten welke e-liquids jij allemaal voor je elektronische sigaret kunt kopen? Of wil je weten welke producten wij nog meer aanbieden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres want wij hebben de beschikking over een groot assortiment aan verschillende soorten e-liquids. Zo kan je een kijkje nemen bij onze traditionele lijn waar smaken te vinden zijn als vanille tabak maar ook liquids die smaken als een heerlijke mojito.

Wij geloven dat zelfstandige ondernemers de Puff producten tot een succes kunnen maken. Een eigen onderneming kan een hoop rompslomp met zich meebrengen, en het belangrijkste doel van onze franchise organisatie is dan ook om die zorgen uit handen te nemen van onze franchisenemers.

De Elektronische sigaret is de luxe variant van de normale sigaret

 

Linkruil.org

Comments are closed.