Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Etenswaren die je moet vermijden tijdens het afvallen

Alcoholische dranken
Vermijd alcoholische drankjes. Alcoholische drankjes en slanker worden passen niet bij elkaar. Je hebt de lege calorieën uit alcoholische drankjes niet nodig. Daarom is het goed om geheel te stoppen met het drinken van alcohol. Alcohol heeft zeven calorieën per gram.

Limonade en frisdrank
Het innemen van limonade is verleden tijd. Het slanker worden wordt niet geholpen omdat limonade veel suiker heeft. De limonade kan het beste omgeruild worden door water. De limonade kan ook omgeruild worden voor koffie zonder melk en suiker.

Geraffineerde voedingsmiddelen
Geraffineerde etenswaren kunnen beter vermeden worden. In geraffineerde etenswaren zitten veel slechte stoffen. Gedurende de fabricage van geraffineerde etenswaren worden veel overbodige toevoegingen toegevoegd. Transvetten zijn doorgaans ook vaker onderdeel van het product. Meer over transvetten lees je hier.

Suiker en producten met suiker
Suiker kan beter vermeden worden. Je raakt al gewicht kwijt door enkel suiker te verwijderen. Producten met suiker worden meteen omgezet naar glucose in je lichaam. Een teveel aan glucose wordt in je lichaam opgeslagen als vet.

Gefrituurde producten
Etenswaren die je moet mijden komen vanuit de frituur. Het ongezonde aan de gefrituurde voedingsmiddelen is dat ze slechte vetten bevatten. De transvetten in de voedingsmiddelen zijn niet goed voor het lichaam. Het cholesterol niveau heeft het zwaar door de transvetten.

Linkruil.org

Comments are closed.