Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gecondenseerde melk en parmezaanse kaas

In dit artikel willen wij graag twee producten onder de loep nemen. Twee producten die je misschien niet snel tegenkomt in het alledaagse leven, maar toch lekker kunnen zijn. Allereerst kijken wij naar gecondenseerde melk. Wat is het eigenlijk en waar kun je deze soort melk kopen tegenwoordig? Daarna kijken wij naar Parmezaanse kaas, een kaassoort waar je misschien nog niet eerder van hebt gehoord.

Gecondenseerde melk
Als wij het hebben over gecondenseerde melk dan is deze melk een stuk dikker dan de gewone melk die je gewend bent. Bij gecondenseerde melk is een deel van het water dat in de melk zit ontrokken aan deze melk. Doordat er minder water inzit wordt de melk automatisch dikker. Waar kun je deze melk kopen? Tegenwoordig kun je gecondenseerde melk kopen bij de AH in de buurt. Je hoeft er dus niet tientallen kilometers voor te reizen.

Parmezaanse kaas
Wat is Parmezaanse kaas? Deze kaassoort komt uit Italië, uit de buurt van Parma om precies te zijn. Deze kaassoort wordt nog steeds gemaakt volgens een recept dat honderden jaren oud is. Heb je weleens Parmezaanse kaas gegeven? Zo niet dan is het misschien een keer tijd om deze heerlijke kaas te proeven. Waar kun je Parmezaanse kaas kopen? Net als gecondenseerde melk kun je bij de AH terecht voor Parmezaanse kaas.

Linkruil.org

Comments are closed.