Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gekozen voor homeopathie behandeling

Mijn broertje is denk ik een van de meest eigenwijze mensen die ik ken in mijn leven. Hij vindt het niet leuk om naar de dokter toe te gaan omdat hij niet goed met hem kan opschieten. Hij heeft het idee dat hij altijd maar weer wat medicatie voorschrijft zodat hij weer van hem af is. Een paar weken geleden was mijn broertje er zo boos over dat hij besloten heeft zijn rugklachten op een andere manier te willen oplossen. Hij wilde niet meer de standaard medicatie van de arts gebruiken om zo tijdelijk de pijn op te lossen. Hij besloot om eens een homeopathie behandeling te ondergaan. In de buurt zitten verschillenden homeopaten waar je terecht kunt voor een homeopathie behandeling op de korte termijn.

Op korte termijn terecht voor homeopathie

Hij belde de homeopaat op waarbij hij een goed gevoel had. Hij had geluk, hij kon namelijk al binnen twee dagen terecht voor een homeopathie behandeling. Deze homeopaat heeft al meer dan twintig jaar ervaring in zijn vakgebied, hij is een van de meest ervaren homeopaten in de hele buurt. Onze moeder is hier een tijd geleden ook geweest voor een behandeling, de resultaten van deze behandeling waren verbluffend. Mijn moeder kreeg een heel behandelplan die speciaal op haar was afgestemd, tijdens de behandeling kreeg zij ook middelen op homeopathische basis.

Geen klachten meer door homeopathie

Mijn moeder is ongeveer een half jaar geleden begonnen met homeopathie. Eerst had zij verschillende klachten, na het opstellen van haar persoonlijke behandelplan merkte ze dat ze minder last kreeg van haar klachten. Op dit moment zijn we ongeveer zes maanden verder en heeft ze nog hele lichte klachten. Zij denkt samen met de homeopaat dat het nog enkele weken gaat duren voordat zij helemaal klachtenvrij is. Ze is erg blij dat zij naar de homeopaat is gegaan voor een behandeling, anders had ze waarschijnlijk nog met dezelfde klachten rondgelopen.

Linkruil.org

Comments are closed.