Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gemak met visoptafel.nl

U wilt een vers stukje vis bestellen maar hebt geen tijd of zin om dit in de winkel te doen. U wilt toch graag vis bestellen  omdat het gezond is en we willen tegenwoordig allemaal gezonder leven. Nederlanders moeten vaker vis eten van het kabinet. Om dat te bereiken gaat het kabinet meer doen aan voorlichting. Ook doet het kabinet een beroep op supermarkten en de horeca om meer vis en meer verschillende soorten vis aan te bieden. Probleem is echter dat wij en u allemaal zo druk bezig zijn met ons werk en privéleven dat er weinig tijd over blijft om goed te zoeken naar een mooi speciaal stukje vis. Daarnaast vind u in de supermarkt, op de markt of in uw lokale viswinkel steeds vaker niet dat mooie kwalitatieve stukje vis waar u naar op zoek bent. 

Het assortiment van visoptafel.nl

Het assortiment van Visoptafel.nl bestaat uit 27 soorten verse vis, 7 soorten schaal- en schelpdieren en 6 soorten gerookte vis. Bij sommige vissoorten, zoals de baars, bestaat daarnaast de keuze tussen de hele vis of fijne filets.

Vis laten bezorgen

Visoptafel.nl bezorgt de bestelling thuis, maar heeft ook ‘pick-up points’.  Zo kunnen huishoudens waar tijdens kantooruren niemand thuis eveneens bestellingen plaatsen. De Pick-up points zijn afhaalpunten die ook ‘s avonds open zijn. De producten worden speciaal verpakt in koelzak met vrieselementen, en daarna een isolerende EPS doos. De vlees en vis producten worden apart van elkaar verpakt in een koelzak maar worden wel in dezelfde doos verstuurd.

De vis bewaren

Als de producten bevroren zijn kunt u deze in de verpakking laten zitten en direct in de vriezer doen. Wanneer de producten ontdooid zijn of als u mosselen of oesters heeft besteld kunt u deze het beste bewaren in de ijskast. Wel is belangrijk om de producten in de vacuum verpakking te laten zitten. De vis wordt zo verpakt dat deze na ontvangst nog in de vriezer bewaard kunnen worden, zie de sticker op de verpakking voor de houdbaarheidsdatum. Wij hebben getest dat de producten na 24 uur nog bevroren zijn, en na 36 uur nog onder de 7 graden. Als de producten helemaal ontdooid zijn is het niet aan te raden deze opnieuw in te vriezen dit komt de kwaliteit namelijk niet ten goede, wel kunt u de producten dan nog tot maximaal 5 dagen bewaren in de ijskast.

Linkruil.org

Comments are closed.