Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Genieten van groene smoothies

Receptenboek met groene smoothies

Groenesmoothiesreceptenboek.net is een website met vele recepten voor lekkere en gezonde smoothies. ‘Smoothies, gezond?’ zullen velen misschien zich afvragen. Natuurlijk denk je in eerste instantie aan een lekker gesuikerd drankje gemaakt van vers fruit, yoghurt, ijs of melk, sap, suiker en vele andere ingrediënten. Dit online receptenboek bewijst dat groene smoothies niet alleen erg lekker, maar vooral ook gezond kunnen zijn. Smoothies hoeven helemaal niet massa’s aan calorieën te bevatten en vol met suiker gepompt te zijn.

Groene smoothie = groentensmoothie

Door het fruit te vervangen door groenten krijg je al smoothies die zeer voedzaam zijn. Bovendien bevatten deze groene smoothies een heel pak minder calorieën. Deze groene smoothies zorgen tenslotte ook dat je veel vitaminen, mineralen en vezels opneemt. Maar welke groenten gebruik je dan? Als je twijfelt of een groente, die je lekker vindt, geschikt is om een groene smoothie te maken, probeer het dan gewoon. Immers zijn vele groenten geschikt om deze heerlijke groene smoothies te maken.

Groene smoothies en afvallen

Wat moet je doen als je wilt afvallen en tegelijkertijd van groene smoothies wil genieten? Belangrijk is dan dat je smoothie een zo weinig mogelijk calorieën bevat, maar tegelijkertijd je ook van zoveel mogelijk voedingswaarden voorziet. Hierdoor krijg je een voldaan gevoel en lijd je geen honger. Enkele ingrediënten die helpen je smoothie zo lekker en gezond mogelijk te houden zijn onder andere vetvrije yoghurt, ijsblokjes of water en groenten of fruit met veel vezels. Een extra gezond voordeel van de groene smoothies is dat ze de kans op suikerziekte, beroertes en hart- en vaatziekten verminderen.

Linkruil.org

Comments are closed.