Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gezond, makkelijk en lekker

Het lijkt erop dat we ons steeds meer bezig houden met gezond eten. Eén van de laatste trends onder gezond eten is om zelf sap te maken. Wat veel mensen niet weten is dat er veel vitamines en mineralen verloren gaan bij het maken van sap, terwijl dit helemaal niet nodig is. Daarom zijn er verschillende slowjuicers gemaakt die ervoor zorgen dat dit niet gebeurt. Dit is onder andere zo bij de slowjuicers van slowjuicer-kopen.nl. Lees verder voor alle informatie en dergelijke over deze slowjuicers.

Slowjuicers van slowjuicer-kopen.nl

De naam slowjuicer zegt het eigenlijk al. Deze sapmaker perst het sap erg langzaam. Hierdoor wordt het product wat u wilt persen optimaal geperst. Zelfs de voedingswaarden die in de pitten zitten worden hierdoor gebruikt. Het sap en pulp wordt automatisch gescheiden door de verschillende uitlaatpijpjes. De voordelen van de slowjuicer is dat je minder groente en fruit hoeft te gebruiken voor het aantal voedingsstoffen wat je wilt, ten opzichte van andere sapmakers. Het sap van de slowjuicer heeft tot 80% meer voedingsstoffen dan andere sapmakers, 20% hogere absorbtie en 6x zoveel voedingswaarde.

Interesse?

Heeft u interesse in het kopen van een slowjuicer van slowjuicer-kopen.nl? Ga dan naar de website voor alle informatie en het assortiment. Voor vragen kunt u de contactgegevens op de website gebruiken.

 

Linkruil.org

Comments are closed.