Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glasbewassing

Bent u ook zo klaar met vieze ramen thuis of bij uw bedrijfspand? Wanneer uw bedrijfspand of huis er niet heel verzorgd meer uit ziet is dit natuurlijk geen mooi visitekaartje. Als je de glasbewassing goed bij houdt is het niet veel werk om jouw bedrijfs pand er goed uit te laten zien en goed bij te houden. De ramen blijven netjes en schoon als je dit vaak genoeg bijhoudt.

Glasbewassing tips nodig?
Om uw glasbewassing goed te volbrengen hebben wij een aantal tips verzameld die gebruikt kunnen worden. Het is allereerst belangrijk om op het weerbericht te letten wanneer je van plan bent om de ramen schoon te gaan maken. Glasbewassing werkt beter wanneer het bewolkt is met ongeveer 20 graden. Wanneer het warm weer is en de zon schijnt droogt het sop dat gebruikt is snel op waardoor er vieze vlekken op het raam zullen ontstaan. Materiaal waarmee gewerkt wordt dient vaak vervangen te worden voor het beste resultaat. Verder dient het materiaal op het raam zoals de rubbertjes ook vaak vervangen te worden voor het mooiste resultaat.

Ammoniak kan ook helpen bij de glasbewassing. Als je een klein beetje ammoniak in het water gooit werkt dit nog beter bij het ramen wassen. Wanneer er veel in huis gerookt wordt is dit zeker de gouden tip. De rookaanslag zal verdwijnen als sneeuw voor de zon. De techniek bij het ramen wassen is ook een belangrijk punt om goed op te letten. Per raam kan het verschillend zijn of je beter horizontaal of verticaal kan lappen. Verder wil je natuurlijk vermijden dat er strepen op het raam ontstaan door het ramen lappen. Dit kan je onder andere voorkomen om de raamwisser droog te deppen na elke streep die gezet is zodat er geen druppeltjes blijven kleven. Dit kan het beste met een microvezel doekje gedaan worden voor het beste resultaat.

Linkruil.org

Comments are closed.