Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goed slapen begint op een goed matras

Slaapproblemen zijn in geheel Nederland aan de orde van de dag. Een veel gehoorde oplossing is het slikken van slaappillen of kalmeringspillen. We moeten ons afvragen of deze middelen wel nodig zijn en de oorzaak van het probleem misschien niet gewoon ergens anders ligt. Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht of het matras waarop u slaapt nog wel voldoet? Biedt het matras bijvoorbeeld wel genoeg ondersteuning aan uw lichaam? En ventileert het matras nog wel goed?

In de slaapkamer breng je een groot gedeelte van de dag door en net zoals je graag werkt op een goede en snelle computer moet u ook in de slaapkamer kiezen voor goed materiaal. Een standaard bed van de gemiddelde meubelwinkel zal niet volstaan in het hebben van de optimale nachtrust om de volgende morgen weer fris wakker te worden en aan het werk of naar school te kunnen.

Een matras moet ondersteuning bieden aan het gehele lichaam en moet goed zijn qua hardheid. Daarnaast is de ventilatie van het matras erg van belang zodat er geen luchtjes in blijven hangen van het transpireren.

Er zijn veel verschillende soorten matrassen en zonder de hulp van een expert kan je niet zomaar een keuze maken de soorten matrassen zijn: polyether, koudschuim, traagschuim, binnenvering, pocketvering, latex en luchtmatrassen.

Kies als je op zoek bent naar een matras voor iets hogere kosten maar dit zal zichzelf terug verdienen in uw humeur en productiviteit. Een matras kopen kan je ook online doen, maar het is aan te raden het matras altijd uit te proberen. Bij een aantal beddenzaken is het mogelijk een matras online te bestellen en een tijdje uit te proberen in je eigen veilige omgeving waarna je een beslissing kunt maken.

Er zijn diverse goede merken matrassen een Auping matras of Tempur matras zijn de meest bekende merken in de markt.

Linkruil.org

Comments are closed.