Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

‘Gratis afslankpakket winnen’

Logo-Fitslim+2faseDe ‘In 30 dagen slank de zomer in’ challenge geeft gratis afslankpakketten weg ter waarde van €75,-. In samenwerking met de website vetvrij.com zijn zij opzoek naar gemotiveerde personen die het ‘slank in 30 dagen afslankpakket’ GRATIS willen uitproberen.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door e-mailadres en naam in te vullen op deze pagina. Winnaars van het ‘Slank in 30 dagen afslankpakket’ ontvangen automatisch een bericht.

Ook deelnemers die niet gewonnen hebben kunnen het afslankpakket zeer voordelig aanschaffen. Voor slechts €30,- kun je zelf een ‘Slank in 30 dagen afslankpakket’ bestellen. Dit is met maar liefst 60% korting! Klik hier om te bestellen.

Meedoen met de ‘In 30 dagen slank de zomer in’ challenge betekent een maand lang:

  • 2 tabletten per dag
  • 1 eiwitshake per dag
  • Gezond voedingspatroon
  • Voldoende beweging

Na een maand bent u van uw overtollige winterkilo’s af en kunt u vol zelfvertrouwen uw zomerkleding of badkleding in. Het grote succes van de afslankmethode zit in de korte duur. Veel diëten worden een sleur, maar deze duurt maar een maand, u zult dus zeer gemotiveerd blijven met een beter eindresultaat!

Dus wilt u ook graag slank de zomer in en hier niet teveel voor doen en niet teveel geld aan uitgeven? Meld u dan nu aan en maak kans op een GRATIS ‘Slank in 30 dagen pakket’ OF bestel snel en profiteer nu nog van een zeer aantrekkelijke korting van 60%!

Linkruil.org

Comments are closed.