Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Groene thee is gezond!

Groene thee is gezond!

groene_theeAl eeuwenlang is de gezonde werking van groene thee bekend onder de Chinese bevolking. En, de laatste jaren, neemt de populariteit van deze warme drank ook steeds meer toe onder de westerse bevolkingen. Deze toenemende populariteit wordt voornamelijk veroorzaakt door de gezonde en helende werking die aan groene thee wordt toegeschreven.

Groene thee wordt door vele mensen gebruikt als ondersteuning bij het afvallen. Het staat er namelijk om bekend dat het de stofwisseling versneld en het hongergevoel wegneemt. Beide eigenschappen zijn erg belangrijk als je een dieet wilt blijven volhouden.

Maar, groene thee heeft meer goede eigenschappen. Zo zou het je bloeddruk onder controle houden, er voor zorgen dat je geen bloedsuikerpieken meer ervaart en zou het zorgen voor sterke tanden en botten. Dat groene thee bloedsuikerschommelingen voorkomt is pas recent ontdekt en erg belangrijk voor mensen met diabetes.

Zoals u heeft kunnen lezen is groene thee het wondermiddel uit het oosten. Natuurlijk is het geen echt wondermiddel maar het helpt je zeker om langer gezond te blijven. Een van de eerste chinezen die de werking van groene thee onderzocht was er van overtuigd dat groene thee zou helpen om oud te worden. De beste man kreeg gelijk. Hij overleed op 108 jarige leeftijd.

Wil je meer weten over groene thee lees dan hier, of hier verder.

Linkruil.org

Comments are closed.