Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Heerlijke wijnen aanschaffen

Houdt u er van om af een toe een lekker glas wijn te drinken en bent u op zoek naar een specifieke wijn zoals de Holder Vendanges Tardives 2009? Hiervoor kunt u terecht op de website van Pinot Gris. Pinot Gris is  de specialist in het aanbieden van heerlijke wijnen die u normaal gesproken niet zo snel in de winkel kunt vinden.

Assortiment

Het assortiment aan wijnen bij Pinot Gris is zeer uitgebreid. Naast de Holder Vendanges Tardives 2009 vindt u hier namelijk nog een groot aantal andere wijnen. Hierbij kunt u onder andere denken aan de Grand Cru Osterberg 2012. Bij elke wijn die op de website te koop is vindt u zeer veel informatie over de desbetreffende wijn. Alle wijnen die u ziet op de website kunt u heel eenvoudig bestellen en thuis laten bezorgen.

Meer informatie

Bent u benieuwd en wilt u graag meer informatie over bepaalde wijnen? Ga dan snel naar de website van het bedrijf. Op de website vindt u bijvoorbeeld meer informatie over de Grand Cru Osterberg 2012. Zo kunt u op de website bijvoorbeeld lezen bij welke maaltijd deze wijn goed past. Indien u nog vragen heeft kunt u deze altijd stellen middels het formulier dat op de website staat.

Linkruil.org

Comments are closed.