Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Herbalife wint rechtszaak Testaankoop

 

Herbalife

Herbalife

Zoals u waarschijnlijk weet, was Herbalife verwikkeld in een rechtszaak in België.
Testaankoop, een belgische consumentenorganisatie, die je kan vergelijken met het Nederlandse consumentenbond betichtte Herbalife van het voeren van een piramidaal distributie model.

Na een lang lopende juridische zaak waarin Herbalife in eerste instantie werd veroordeeld en verboden, heeft het hoger gerechtshof in Brussel bepaald, dat de verkoopmethode van Herbalife volledig overeenkomstig is met de Belgische wetgeving. Met dit vonnis is Herbalife en zijn de Herbalife distributeurs in België volledig in haar gelijk gesteld.

Herbalife is van het begin af aan overtuigd geweest van haar gelijk en heeft altijd geweten dat het eerste vonnis feitelijke onjuistheden bevatte en dat dit was gebaseerd op misvattingen over de directe verkoop methode. We zijn er altijd van overtuigd geweest dat het vonnis door het hoger gerechtshof teniet zou worden gedaan.

Gedurende het gehele proces heeft u als Distributeur vertrouwen gehad in het merk en heeft u focus en toewijding laten zien door de waarden te ondersteunen waar we allemaal in geloven. U heeft met uw organisatie de best mogelijke ervaring voor iedereen geleverd en dat waarderen we zeer.

We blijven elke dag groeien en bouwen aan ons bedrijf. Ons 34e jubileum nadert en onze producten en zakelijke mogelijkheid zijn relevanter dan ooit om anderen te helpen hun voedingsdoelen te behalen.

Onlangs is het 91 ste land voor Herbalife opengesteld, waar wij natuurlijk bijzonder trots op zijn.

Het aandeel Herbalife steeg met dit nieuws meer dan 5 % tot een nieuwe hoogte van $ 75,72.

Testaankoop was niet voor commentaar bereikbaar.

Critici hebben het bedrijfsmodel van de onderneming, die een netwerk van distributeurs gebruikt om zijn voedingssupplementen te verkopen regelmatig onder de loep gelegd. En even zo vaak werden er dan uitspraken gedaan op onjuiste gronden. In de Verenigde Staten is Herbalife verwikkeld in een machtspel tussen 2 hedge fondsen.

Linkruil.org

Comments are closed.