Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het binnenkrijgen van vitamine en mineralen

Dat het binnenkrijgen van voldoende vitamine en mineralen belangrijk is weet iedereen wel. Toch kan er erg lastig om aan de juiste hoeveelheid vitamine te komen, aangezien we deze maar in kleine hoeveelheden binnenkrijgen. Wat is de werking van vitamine en waar kun je deze in terug vinden?

Verschillende vitamines

Er zijn in totaal 13 stoffen die de naam vitamine hebben. Deze vitamines verschillen in elkaar door de manier waar op ze oplossen. Een deel van de vitamine lost op in water, en een gedeelte lost op in vet. Vitamines komen in kleine hoeveelheden in ons lichaam via eten. Het kan daarbij gaan om allerlei verschillende voedingsproducten zoals fruit, groente en vetten.

Een glas vol vitamine

Om extra vitamine binnen te krijgen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van voedingssupplementen die extra vitamines bevatten. Het is daarentegen ook mogelijk om zelf extra vitamine binnen te krijgen met behulp van een groene smoothie. Op Groenesmoothie.eu kun je een lijst vinden met verschillende recepten voor het maken van een gezonde smoothie.

De gezonde smoothie

De gezonde smoothie, ook wel de groene smoothie, kan op verschillende manieren gemaakt worden. Het is daarbij belangrijk om voldoende soorten groente en fruit te verwerken. Een groene smoothie kan goed helpen bij het binnenkrijgen van meer vitamines. Het leuke aan deze smoothie is dat je allerlei variaties kunt maken op de standaard recepten. Probeer eens iets nieuws uit met behulp van verschillende fruit soorten.

Linkruil.org

Comments are closed.