Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoe de barista op locatie jouw koffie ervaring bijzonder maakt

Je organiseert een evenement een hebt aan alles gedacht: het programma, de juiste gasten, de juiste aankleding en de juiste catering. Bij de catering heb je natuurlijk gedacht aan een koffiebar. Dit is wat iedereen verwacht op een evenement en dus ook het eerste wat je kan doen om het je gasten naar je zin te maken. Maar hoe maak je dit nou écht bijzonder? Je wilt natuurlijk niet dat je gasten na het aanpakken van de koffie de koffiebar eigenlijk alweer vergeten zijn. Dat is zonde van je geld. Misschien kan een barista op locatie van het kopje koffie aan de ingang een echte beleving maken.

Koffie met een verhaal

Om de koffiebar wat extra’s te geven, is het belangrijk dat jouw koffie een verhaal heeft. Onze barista op locatie zorgt ervoor dat dit verhaal naar voren komt. Dat is niet alleen het verhaal van de koffie, maar ook het verhaal van jouw bedrijf of van jou als organisator. Vooraf bespreekt de barista met jou wat het verhaal is van het bedrijf en waar de raakvlakken zitten. Deze raakvlakken worden natuurlijk maximaal ingezet, zowel in het verhaal van de barista als in de aankleding van de koffiebar. Zo koppelt de bezoeker van het evenement elke slok koffie aan jouw unieke verhaal.

De barista op locatie maakt de koffie helemaal in jouw stijl

Niet alleen de aankleding van de koffiebar en het verhaal van de barista op locatie zorgt voor meer merkbeleving. Ook de koffie zelf draagt bij aan de merkbeleving van jouw bedrijf. Dit gebeurt op twee manieren: door een persoonlijke koffie toe te voegen aan het assortiment en door alle koffies met jouw bedrijfslogo te laten decoreren. De barista op locatie maakt met behulp van de nieuwste technieken het logo van jouw bedrijf in het schuim van de koffie. Dit brengt jouw bedrijf nog meer onder de aandacht en zet jouw bedrijf neer als bedrijf met oog voor detail. En dat allemaal door een kopje koffie.

 

Linkruil.org

Comments are closed.