Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoe gebruik je een zwangerschapskalender?

Als je nog niet eerder van een zwangerschapkalender hebt gehoord, kun je je misschien afvragen wat hier precies mee wordt bedoeld en waarvoor je deze precies kunt gebruiken. Zeker als je nog niet eerder zwanger bent geweest, heb je er misschien niet eens eerder van gehoord en weet je niet dat zo’n zwangerschapskalender bestaat.

Een zwangerschapskalender omschrijft de verschillende fases van je zwangerschap en geeft je via tekst en uitleg een beeld van de ontwikkeling van je kindje binnen deze fases. Dit kan onderverdeeld zijn in maanden, waarbij elke maand apart wordt besproken. Echter kan het ook zijn onderverdeeld in trimesters en vervolgens weken. In de zwangerschapskalender van zwangerinfo.com vind je deze laatste variant, waarbij je op elke week afzonderlijk kunt klikken om de gewenste informatie naar voren te halen.

Zwangerinfo.com heeft veel teksten over zwangerschap en ook in de zwangerschapskalender wordt het zwangerschapsproces uitgebreid per week omschreven.

Zo vind je als je 26 weken zwanger bent, een omschrijving over de ogen. Deze zijn nu helemaal gevormd. Het reageert nu sterk op geluiden van buitenaf.

Bij 27 weken zwanger begint de aanleg van het immuunsysteem. Dit kan ervoor zorgen dat je extra vermoeid raakt. Zo kun je per week de informatie bekijken.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.