Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoe krijg ik de beste traplift prijzen?

Zijn er keiharde traplift prijzen te noemen?

Eerlijkheid gebied te zeggen dat elke traplift op maat wordt gemaakt en dat daardoor elke prijs ook varieert. Richtprijzen voor trapliften liggen tussen de € 3.000 tot € 5.000 met uitschieters naar boven. Het mooie van een traplift op maat is natuurlijk dat deze geheel op uw persoonlijke situatie wordt afgestemd. U bepaalt zelf met uw adviseur hoeveel trappen de traplift overbrugt en of hij aan de binnenkant of buitenkant van de trap geplaatst moet worden.

De verschillende type trapliften die momenteel op de markt zijn zijn geschikt voor rechte trappen of trappen met bochten. Ze kunnen vervolgens aan de binnenkant of buitenkant van de trap worden geplaatst. Het voordeel van het plaatsen van de traplift aan de binnenkant is dat de trap nog toegankelijk is en dat hij, dankzij zijn slimme design, minimale ruimte inneemt.

Waarom juist nu een traplift aanschaffen?

  • U profiteert nog t/m 31 december 2013 van belastingvoordeel,
  • Een traplift kan binnen een dag worden geplaatst,
  • Er zijn geen bouwkundige aanpassingen benodigd,
  • De traplift is geheel naar uw wensen in te stellen, bijv. op snelheid,
  • Maximale veiligheid, dankzij slimme technologie en keurmerken.

Oude woning, nieuwe woning? Geen probleem! Met minimale aanpassingen is een traplift ook op de smalste trappen te installeren. Een traplift in Amsterdam plaatsen is dus geen enkel punt. Iedere woning met meerdere verdiepingen, huur- of koopwoningen, nieuwbouw of oudere huizen kan hiervan worden voorzien. De traplift prijzen worden er ook niet anders van, ze zijn net zo variable als in iedere woonplaats, in iedere woning.

Krijg meer informatie over trapliften

Heeft u interesse in de aanschaf van een traplift of wilt u gewoon meer informatie ontvangen over traplift prijzen? Surf dan snel naar onze website en vraag gratis en vrijblijvend een informatie pakket aan.

Linkruil.org

Comments are closed.