Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hou je cholesterol op peil

Je cholesterolgehalte onder controle houden betekent niet per se dat je een streng dieet moet volgen. Ontdek hier hoe je op een aangename manier je cholesterol op peil kan houden!

Doe aan sport

Is sport jouw uitlaatklep, dan hebben we goed nieuws voor je! Want als je regelmatig sport, kan je je cholesterol op lange termijn aanzienlijk verlagen. Sport bevordert namelijk je bloedsomloop waardoor je aders minder snel zullen dichtslibben.

Drink een glas wijn

Ja, je leest het goed: een glaasje rode wijn per dag is goed om je cholesterol in toom te houden! Dat komt omdat rode wijn antioxidanten bevat die ontstekingen in de bloedvaten helpen voorkomen. Hou het wel bij rode wijn en drink met mate.

Eet chocolade

Chocola zit boordevol ijzer, magnesium en flavonoïden die het bloed verdunnen en de uitzetting van de bloedvaten stimuleert. Slechte cholesterol krijgt dus geen kans. Kies wel voor zwarte chocola en consumeer ook hier met mate.

Geniet van muziek

Naar muziek luisteren heeft een ontspannende werking en helpt stress tegen te gaan. Wanneer je naar muziek luistert, zetten de bloedvaten zich uit en wordt je bloedsomloop beter. Daardoor verlaagt het risico op hart- en vaatziekten.

Kies voor Becel

Door kleine veranderingen in je dagelijkse voeding aan te brengen, kan je je gezondheid verbeteren. Integreer de producten van Becel pro.activ in je menu. Ze bevatten plantaardige ingrediënten die het risico op hart- en vaatziekten verlagen.

Linkruil.org

Comments are closed.