Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Huidverjonging | Zo lang mogelijk jong!

Tegenwoordig hebben we een belangrijk schoonheidsideaal in onze maatschappij. We werken namelijk hard om te zorgen dat we er nog zo lang mogelijk goed en gezond uitzien. Het liefst zouden we nooit ouder worden en voldoen we zo lang mogelijk aan dit schoonheidsideaal: een strakke huid, mooie (lange) haren en een aangepaste kledingstijl aan wat er op dat moment in de mode is. Helaas is dit schoonheidsideaal niet altijd voor iedereen meer na te leven. Dit is niet alleen het geval op oudere leeftijd, maar ook voor mensen wie het niet lukt om hieraan te voldoen. Veel jongeren zijn bijvoorbeeld onzeker over hun jeugdpukkels en proberen deze met man en macht te verbergen, bijvoorbeeld door make-up. Vaak zijn zij bang voor pesterijen of door bijvoorbeeld niet in de smaak te vallen bij anderen. Ook ouderen kampen vaak met onzekerheden, bijvoorbeeld voor rimpels. Een huidverjonging is hier dan misschien wel de perfecte oplossing.

 

Huidverjonging – onzekerheid bij ouderen

Hierboven wordt al kort besproken dat oudere mensen vaak onzekerheid hebben over het daadwerkelijk ouder worden. Natuurlijk accepteren we dat we na een bepaalde tijd de echte ‘gloriejaren’ wel achter de rug hebben, maar vinden we het nog net zo belangrijk om aantrekkelijk te zijn voor jezelf en je eventuele partner. Bij de eerste grijze haar of rimpel ontstaat er vaak toch een kleine paniek. Je zult bijvoorbeeld anti-aging dagcreme moeten gaan gebruiken en je haar gaan verven. Dit is vaak een pijnlijk moment aangezien er voor het gevoel geen sprake meer is van echte natuurlijke schoonheid. Bij erge rimpels kan er dan misschien beter gekozen worden voor een huidverjonging, wat deze gehele onzekerheid weghaalt.

 

Contact

Er kan altijd contact op worden genomen met een dermatoloog of andere desbetreffende specialist om even van gedachten te wisselen en goed te kijken wat er precies mogelijk is in jouw geval!

Linkruil.org

Comments are closed.