Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hulp bij verslaving nodig?

Hulp bij verslaving is altijd hard nodig, maar wordt vaak niet ingezien door de mensen zelf. En daar zit dan ook meteen het grootste probleem. Dit probleem heeft mijn achterbuurman ook gehad. Hij vond zelf dat hij geen hulp nodig had terwijl dat echt veel beter voor hem was.

Overtuigen van de kwaliteit  

Ik heb maandenlang achter mijn achterbuurman aangezeten om eens hulp te gaan zoeken. Hij was heel erg eigenwijs en dacht altijd dat hij het beter wist als ons, maar dat was helemaal niet zo. Het werd op een gegeven moment zelfs zo erg dat we niet meer welkom bij hem waren, omdat hij ons niet meer vertrouwde. Wij waren alleen maar slechte dingen met hem van plan, terwijl dat natuurlijk helemaal niet zo was. We hebben hem heel erg moeten overtuigen van de kwaliteit van de verslavingszorg

Verslavingszorg

Uiteindelijk hebben niet wij, maar zijn ouders ervan overtuigd van de verslavingszorg. Gelukkig maar, want hij is nu helemaal van zijn problemen af. Het is weer de oude achterbuurman zoals we hem kenden en ook willen kennen. Het heeft ons er alleen van ingezien dat een verslaafde heel erg moeilijk de kwaliteit van verslavingshulp inziet. Heb je zelf een probleem hiermee of ken je iemand wees dan gewoon eigenwijs en meldt hem of haar aan. Het kan echt geen kwaad!

Linkruil.org

Comments are closed.